Djamilla van der Heijden

Opdrachten die ik uitvoer richten zich voornamelijk op management- en directiefuncties. Tevens kunt u mij benaderen voor het werven van aanpalende functies zoals toezichthouders, concerncontrollers, programmamanagers, strategisch adviseurs, enzovoort. Door mijn opdrachtgevers, kandidaten en sparringpartners word ik ervaren als een volwaardig gesprekspartner op niveau. Het vlot kunnen doorgronden/analyseren van uw organisatie en het stellen van de vraag achter de vraag, zijn veel gehoorde kenmerken. Evenals mijn inlevingsvermogen en het spreken van dé taal. Samen met u kom ik snel tot de kern.   

Op basis van actuele kennis van de markt, een goede analyse en oog voor het proces, weet ik uw vraag succesvol in te vullen. Daarbij ben ik gedreven, consciëntieus en werk ik graag met een enige humor. En heb een goed ontwikkeld gevoel voor mensen en menselijke verhoudingen. Mensen hebben mijn oprechte interesse, dit koppelen aan de opgave van een organisatie, maken dat ik dit onlosmakelijk aan elkaar verbind bij het werven & selecteren van de juiste kandidaat.

Een aantal voorkomende typeringen over mijzelf zijn betrokken, betrouwbaar, professioneel en toegankelijk met ruime aandacht voor opdrachtgever én kandidaat. De combinatie van ruime ervaring, het verbinden van opdrachtgever én kandidaat, biedt anderen vertrouwen in een gedegen proces en leiden naar een tevreden resultaat.

Segmenten

Naast ruime ervaring met de overheid, zijn bibliotheken, sportbedrijven en diverse maatschappelijke dienstverleningsorganisaties bekend terrein voor mij.  

Met name laatst genoemde zijn organisaties die zich kenmerken door de transformatie van een subsidie-georiënteerde organisatie naar een zelfvoorzienende organisatie waar ‘het ophouden van de eigen broek’ steeds meer orde van de dag is. Dit realiseren vraagt een bijzondere combinatie van competenties en eigenschappen; (maatschappelijk) ondernemen binnen een samenleving die hard verandert, versus acteren binnen een politiek-bestuurlijke context.

 

Referenties:

"Djamilla van der Heijden heeft de werving & selectie van de gemeentesecretaris / algemeen directeur voor de gemeente Zundert begeleid.
De aanpak van Djamilla hebben wij van begin tot het eind als zeer deskundig, professioneel en plezierig ervaren.
Met veel oog voor de context van de functie bracht zij in kaart welke talenten en drijfveren echt bij Zundert passen.
Wij zijn volledig ontzorgd gedurende de procedure en zijn zeer tevreden met het eindresultaat."
Catharine Verberne, directeur gemeente Zundert – maart 2020

 

"Djamilla van de Heijden heeft voor de Stichting Bibliotheek West - Brabant de begeleiding verzorgd van de zoektocht naar een nieuwe directeur / bestuurder. Tijdens deze intensieve zoektocht heeft Djamilla zich onmisbaar gemaakt. Hij werd gekenmerkt, door een uitstekende voorbereiding, goede informatieverstrekking binnen de organisatie en ontzorging voor de Raad van Toezicht. Het niveau van sollicitanten bleek hoog, de gesprekken werden uitstekend voorbereid en contact met zowel kandidaten als selectiecommissie was uitstekend. Vooral de korte lijnen en de snelle manier van reageren op ontwikkelingen werden zeer gewaardeerd. Tevens heb ik Djamilla ervaren als een prettig persoon om mee samen te werken. De samenwerking met Djamilla heeft geresulteerd in de aanstelling van een nieuwe directeur / bestuurder, waarin de RvT alle vertrouwen heeft".                                                          Joop van Gisteren, Voorzitter RvT Stc. Bibliotheek West-Brabant. 30 mei 2020.